Het 'Dynamic Duo' van Spirotech

Wie is Batman zonder Robin? En wat moet een spits zonder een rechtsbuiten met een scherpe voorzet? Dynamic duo’s halen het beste uit elkaar naar boven, versterken elkaar. En dat geldt overigens niet alleen voor mensen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de producten van Spirotech. Als je de SpiroVent RV2 met de SpiroTrap MB3 combineert, bespaar je tot maar liefst 13 procent op de energiekosten. Als dát geen Dynamic Duo is?!

De voordelen van dit powerteam:

  1. Bespaar tot wel 13 procent op je energiekosten door deze vuilafscheider te combineren met onze luchtafscheider. Deze gouden combinatie levert heel snel winst op: binnen 2 tot 4 jaar is de investering terugverdiend. Dit is onafhankelijk aangetoond door Kiwa GASTEC en TNO.
  2. Nooit meer handmatig ontluchten! De SpiroVent RV2 ontlucht automatisch en continu. Handmatig ontluchten met een ontluchtingssleuteltje is dus niet meer nodig.
  3. Geen problemen meer door lucht in de installatie (denk aan ruisende en borrelende geluiden, of een niet helemaal opgewarmde radiator).
  4. Minder slijtage, door schoon systeemwater. Vervuild water (het merendeel van dit vuil bestaat uit schadelijk magnetiet) leidt tot overmatige slijtage en storingen. Deze vervuiling zet zich namelijk vast op radiatoren en in de rest van de installatie. De SpiroTrap MB3 verwijdert met gemak zelfs de allerkleinste magnetietdeeltjes.
  5. Verlaag gas- én stroomverbruik. Een installatie met vervuild water moet harder werken om tot hetzelfde resultaat te komen als een installatie met schoon water. Plaats een luchtafscheider en een vuilafscheider om dit te bereiken.
  6. Breed toepasbaar: ondersteund door alle grote cv- ketel en warmtepompfabrikanten. Dus dit fantastische duo pat ook op jouw CV-ketel of (hybride) warmtepomp!
  7. Reken op de superservice van Spirotech: 20 jaar garantie een uitzonderlijk lange garantieduur.
Het Dynamic Duo van Spirotech (SpiroVent RV2 & SpiroTrap MB3)

Maak nu kennis met ons 'Dynamische Duo'

SpiroVent RV2 luchtafscheider

SpiroVent microbellenluchtafscheiders verwijderen de microbellen en circulerende lucht uit het systeemwater. Wanneer hij op de juiste plek wordt geïnstalleerd wordt zelfs ingesloten lucht verwijderd uit de installatie!

Lees meer

SpiroTrap MB3 vuilafscheider

Een snelle, efficiënte afscheiding en verwijdering van vuil is essentieel voor een energie-efficiënte verwarmings- en koelinstallatie. Daarnaast zorgen lagere onderhoudskosten en minder uitval voor een maximaal rendement!

Lees meer